Bulgaristan Transit Vize

Bulgaristan Vize, Bulgaristan Transit Vize
BULGARİSTAN TRANSİT VİZE

Bulgaristan Transit Vize, yabancı ülke vatandaşlarının sınırlı bir süre Bulgaristan’ı ziyaret etmesine izin veren daha çok transit olarak geçiş yapılacak ülke olarak kullanılacak ülke durumunda başvuru yapılan C tipi vize türüdür. Başvuru Evrakları:
1. Vize İşlemi Takip Belgesi (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı)
2. Pasaport (Seyahat sonrası geçerlilik süresi en az 1 yıl olacak)
3. Arkası beyaz fonlu iki (2) adet biometrik fotoğraf (Formatı: 35×45 mm)
4. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak)
5. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi (Seyahat ve konaklama masraflarınızı karşılayacak miktarda bakiyenizin olması gerek)
6. Uçak Bileti / Otobüs Bileti / Seyahat kendi aracınızla olacak ise araç ruhsatınız veya asıl gideceğiniz ülkeye geçişinizi ispatlayan bir belge.
7. Seyahat Sağlık Sigortası (İstenilen vize süresini kapsayacak)
ÖNEMLİ NOTLAR:

  • 18 Yaşın altındaki vize alacak kişiler için; anne ve babadan (her iki velinin yapması zorunludur) muvafakatname konsolosluktan istenen evraklar arasındadır.
  • Vize Başvuru Takip Belgesi’nin eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından bizzat imzalanmış olması gerekmektedir.
  • Özel aracınızla gidebilmeniz için araç sahibinin vekaleti ve Yeşil Sigorta yaptırmanız gerekmektedir.
  • Vize başvuru sahibinin şahsen gelme zorunluluğu yoktur.
  • Yukarıdaki evrakları kargo veya şahsen bize ulaştırmanız halinde vize işlemleriniz en geç 1 gün sonra başlayacaktır.
Bulgaristan Şehirleri ve Vizesi

add your comment